Groep 4

Pagina van de groepen 4

Basisschool de Leerlingst heeft in het schooljaar 2019-2020 een homogene groep 4.
Verder hebben we verwerkingsruimtes, waar kinderen in groepjes kunnen leren (bijv. op de computer) en spelen en een eigen handenarbeidlokaal.
De groepen zitten in de eerste laag van de hoogbouw van onze school en hebben vanaf de speelplaats toegang tot hun lokalen. Per twee groepen hebben de groepen de beschikking over een eigen toiletruimte.

De verdeling van de groepen:
 
 
Groep 4.
Aan deze groep wordt les gegeven door meester Bas Claessens en meester Peter Poell.
 
Meester Bas (Email: b.claessens@spolt.nl):
"In mijn onderwijs vind ik het belangrijk dat de kinderen met plezier naar school toe komen, een veilige sfeer vind ik hierin belangrijk. De kinderen komen pas echt tot ontwikkeling als de basisvoorwaarden in orde zijn, een veilige sfeer is daar een onderdeel van. In een veilige sfeer mogen we fouten maken en leren we van onze fouten. Dit geldt ook voor mij als leerkracht. Ook ik leer elke dag weer!
Het ideale plaatje voor mij is dat de kinderen aan het einde van de dag als leerkrachten naar huis gaan en ik als leerling, wetende dat ik met de kennis van vandaag de volgende dag met vol goede moed tegemoet kan gaan."
Meester
Bas
Meester Peter (Email: p.poell@spolt.nl) :
"Ik ben Peter Poell en al een hele tijd werkzaam voor SPOLT. Eerst in Heythuysen en sinds 3 jaar in de vervangerspool. Dit houdt in dat ik 4 dagen per week inzetbaar ben op alle scholen en in alle groepen van de stichting. Daarnaast ben ik 1 dag in de week schoolopleider en begeleid ik stagiaires, beginnende leerkrachten en mentoren.
Ik ben woonachtig in Nederweert, maar mijn partner Jacqueline woont in Haelen, dus ik ben een beetje bekend met het dorp.
Ik hoop op een prettige samenwerking, in de eerste plaats met de kinderen van groep 4 en met Bas en zijn collega's, maar zeker ook met u als ouder!"

 
 
Meester
Peter
 
INFO VAN DE GROEPEN 4 IN HET SCHOOLJAAR 2019-2020:

Hieronder kunt u eventueel informatie vinden, maar het meeste wordt gecommuniceerd via: de OuderInfo "de Leer-Link" of via ISY-Schoolinfo.
Leuke website voor het leren van de tafeltjes:


Leuke en vooral leerzame website http://www.tafelsoefenen.nl
Leerzaam voor de kinderen van groep 4 en 5.